Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΡΟΔΑ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ (2010)

Μπράβο Όμηρε ! Μετά απο σερί σκηνοθετικής παπαριάς στις υπανθρωπικές εκπομπές της Ανίτας Πάνια , ο μεγάλος αυτός δημιουργός (δυστυχώς η εποχές του ερωτικού exploitation εχουν τελειώσει και η μεταπολίτευση τους έκανε όλους δημόσιους υπάλληλους) επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη με το υποτιθέμενο 4 μέρος της θρυλικής του κλασο-κωμωδίας με τον ίδιο τίτλο ! Οι κλασικοί διαστροφείς βέβαια , έχουν Ευαγγέλιο το ΡΟΔΑ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ 4 (1985) με Τασο Προύσαλη στο ρόλο του Μπίλια !
Τα θρυλικά ρετάλια μαθητές , τώρα γίνονται καθηγητές στο Λύκειο Χαβαλέ (ο Γαρδέλης γιατί αρνήθηκε να συμμετάσχει άραγε ;) , και σύμφωνα με την τελευταία επιθυμια του θανώντα Λυκειάρχη , περνούν τα πάνδηνα απο τους εξυπνάκηδες πουθενάδες νεαρούς ηθοποιούς της νέας γενιάς (σύν τη πρώην Miss Young , Στέλλα Γιαμπουρά στη τρελλο-παρέα) . Στο νέο τμήμα υπάρχει και Πακιστανος που δεν μιλάει γρί Ελληνικά , έτσι , για να ολοκληρωθεί η σάχλα .
Χιούμορ του κόλου , χοντράδες και βωμολοχία full απο την καθαρηστρια του σχολείου , φάρσες ΓΤΠ , ο τύπος που κάνει τον Ξανθόπουλο στις διαφημίσεις του 11880 τον κάνει και εδώ με την ίδια επιτυχία , ο Ντούζος και οι κομπάρσοι μηχανόβιοι φίλοι του σε πλήρη διάταξη , παρέλαση εκκεντρικών απο Γιάννη Γαλάτη και Γιάννη Φλωρινιώτη μέχρι Λευτέρη Πανταζή (η κόρη του κάνει την ηθοποιό εδώ) , Νένα Χρονοπούλου και Βασίλειο Κωστέτσο , Johnny Βαβούρας στο ro(a)ck ρόλο του υπέυθυνου κιληκίου , και κάτι κουρασμένα παλικάρια να αργοσέρνονται για άλλη μια φορά μπροστά απ'την ψηφιακή πλέον κάμερα του Ευστρατιάδη ! Ο Παπασούζας (Παπαναστασίου με πιό ψέυτικο συνδιασμό κορακί μαλλί-μούσι απο ποτέ) κάνει τον Αγιασμό της πρώτης μέρας και έχουν βάλει φούντα μεσ'το θυμιατό . Πλάκα , ε ;! Ο Κώστας Βουτσάς Ελληνο-Αμερικάνος Λυκειάρχης που άλλα λέει και άλλα ακούγονται , στις πλέον έχω-πάθει-εγκεφαλικό-μα-δεν-το-λέω-παραέξω ερμηνείες του . Και φυσικά μη ξεχνάμε την χορηγία του Ηλεκτρονικού Καζίνο , έτσι ;! Πάρ'τε και μιά κρουαζιέρα δώρο ....
Την ίδια χρονιά ο Ευστρατιάδης γύρισε στα καπάκια και την συνέχεια του OI ΠΟΝΤΙΟΙ , στην ίδια φεσο-λογική του όλο-και-κάποιος-βλαμένος-θα-το-δεί (θα'χει και Julia μέσα) . Next Generation . Το κρίμα στο λαιμό των γενεών που έρχονται .
Ο ΑΚΗΣ ΦΛΩΡΕΝΤΗΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ :
Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΕΣΑΡΑ !
Βάλτε κωλοδ@χτυλο στον οισοφάγο ελεύθερα ... Απ'τις λίγες ταινίες που με έκαναν να θέλω να πυρπολήσω τ'@ρχίδια μου ...